Këngëtarja Rita Ora është një ndër artistet që gjithmonë di të befasojë me kombinimet e saj të veshjeve për ngjarjet festive.

 

Në një event më të fundit ku ajo ka marrë pjesë ajo ka veshur kombinezon që është i mbushur me detaje.

 

Ky krijim është pjesë e shtëpisë së modës “Ashi Couture” dhe ka ardhur drejtpërsëdrejti nga shfaqja e modës ku është paraqitur si pjesë e linjës së pranverës dhe verës të këtij viti.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.