Subscribe

Mbrëmja e së premtes në Vizion Plus sjelle analizën e gjithë ngjarjeve më të rëndësishme që kanë ndodhur në vend. Nis në prime time me emisionin “Kapital”. Edhe këtë sezon Aleksandër Furxhi, do te kete ne fokus jo vetem zhvillimet politike, por edhe debatin mbi aktualitetin, si ai qe do te të përcjellë sot në orën 20:30.
Por me afrimin e vitit elektoral, “Kapital” do te analizoje hap pas hapi dhe ngjarjet politike, protagonistet dhe pasojat e tyre. Por mbrëmja e së premtes në Vizion Plus, nuk mbaron ketu. Pas “Kapital”, ne orën 22.30, është radha e emisionit “Oktapod”, per te sjelle më shumë rrëfime dhe të vërteta, këtë radhe nga bota e spektaklit. “Oktapod” do te ketë edhe nje hapësire te posaçme per ata qe kane një problem apo një histori, per te ndare me publikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.