Te mërkurën ne orën 10.00 mblidhet Komisioni i Posaçëm per Reformën ne Drejtësi. Mësohet se mbledhja do te zhvillohet pa praninë e medias dhe te gjitha palët do te tentojnë te gjejnë gjuhen e përbashkët per çështjet qe i ndajnë ne lidhje me ndryshimet kushtetuese. Burime pranë Komisionit bëjnë te ditur se diskutimi do te nise nga 11 çështjet qe ka ngritur opozita, si dhe nga ato vërejtje qe ka bere publike Lëvizja Socialiste per Integrim. Per here te fundit komisioni është mbledhur ne 7 mars, por palët nuk ranë dakord për rrugën qe duhej ndjekur për zbatimin e rekomandimeve te Venecias dhe u desh ndërhyrja e ambasadoreve qe mazhoranca dhe opozita te nisnin punën per reformën ne drejtësi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *