Rindërtohet shkolla 9-vjeçare në Tapizë të Krujës.

 

Në kuadër të rindërtimit shkolla është rikonstruktuar dhe do të presë në kushte më të mira qindra nxënës.

 

Pamjet i ka publikuar kryeministri Rama.

 

“MIRËMËNGJES , dhe me një tjetër shkollë të rindërtuar, në Tapizë të Krujës, që në sezonin e ri do të presë me kushte shumë më të mira se më parë 371 nxënës e 72 vogëlushë, të cilin ndjekin ciklin parashkollor të kopshtit, ju uroj një javë të mbarë”, shprehet Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *