Kryeministri Edi Rama ishte ne Kruje dhe ne Thumane per te inspektuar ecurine e planit te rindertimit.

Ne Kruje eshte mbyllur procesi i ndertimit te kopshtit “Kastrioti” dhe shkolles qe njeherazi sherben edhe si kopesht.

Plani ne te treja qarqet e prekura nga termeti i dy viteve me pare parashikon ne total ndertimin e 160 institucioneve arsimore.

Në Thumane, deri ne shtatorin e ketij viti synohet te perfundojne pallatet dhe shtepite individuale.

Pervec banesave, lagjja e re qe po ngrihet ne nje nga zonat me te prekura, eshte konceptuar si nje qyteze e re me te gjitha sherbimet publike dhe jopublike.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.