Tregjet aziatike e rikuperuan rënien e tyre drastike të së mërkurës që u shkaktua nga fitorja e Donald Tramp në zgjedhjet presidenciale të SHBA. Dita e sotme nisi me një rritje në tregjet europiane dhe amerikane, teksa kriza që shumë prisnin, nuk arriti të materializohej. Indeksi i Japonisë u rrit deri në 6.7%, duke rikuperuar kështu humbjet nga periudha e mëparshme. Indeksi i Hong Kong-ut u shtua me 2.1% ndërkohë që ai australian shkoi deri në 3.3%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *