Rikthehet sërish pas një pause prej dy muajsh vettingu në sistemin e drejtësisë.

 

Pritet që seanca e parë KPK, në këtë sezon do të jetë  javën e ardhshme, me 3 tetor ora 09:30, ku do të zhvillohet seanca dëgjimore për gjyqtarin e Gjykatës Administrative të Shkodrës, Ahmet Jangulli.

 

Gjyqtari është njëkohësisht edhe anëtar i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Trupi gjykues i KPK përbëhet nga Brunilda Bekteshi, Suela Zhegu, Valbona Sanxhaktari.

 

Pritet që gjyqtarin Jangulli do t’i nënshtrohet Vettingut për tre komponentë pasurinë, kriterin moral dhe aftësitë profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *