Pas protestës së kontrollorëve që bllokoi punën për më shumë se 24 orë, aeroporti i Rinasit po i rikthehet normalitetit.

 

Teksa të enjten u krye vetëm fluturimet e emergjencës, diplomatike, shtetërore dhe ushtarake, këtë të premte do të jenë qytetarët ata që do të udhëtojnë.

 

Fluturimet do të rinisin duke filluar nga ora 09:00. Pasagjerët që duhet të fluturojnë ndodhen në ambientet e aeroportit për të kryer “check in”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *