Oficerja e Policisë së Shtetit, Anisa Kostani është rikthyer në detyrë pas një muaji pezullim.

 

Kostani mban detyrën e nënkomisares pranë sektorit të krimit ekonomik në drejtorinë e Elbasanit.

 

Masa e pezullimit u mor nga vetë ish-drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Gledis Nano pas disa shkrimeve që oficerja e policisë kishte bërë në rrjetin social Instagra ku quan gazetarët të degjeneruar madje në një farë mënyrë i ka kërcënuar mediat duke i thënë “do përfundoni nën rrota”.

 

Pas rastit të efektives Kostani, AMP u ka kërkuar që çdo efektiv të jetë i kujdesshëm edhe në përdorimin e rrjeteve sociale duke treguar integritet e përgjegjshmëri.

 

Kostani është e njohur edhe në rrjetet sociale për shkak të pozave provokuese4 dhe kafshës së saj shtëpiake, gjarprit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *