Subscribe

Dhjete grupe nga vende të ndryshme të botes e mbi 28 artiste të huaj mbërrijnë ne Tiranë ketë jave. Si çdo vit, kjo verë jehon me ritmet e muzikës Jazz. Disa artiste rikthehen per te tretin vit ne ketë edicion te shtate te festivalit.

 

Ndryshe nga vitet e shkuara festivali sjell edhe nje program te veçante ku bëhen bashke artistet e Serbisë,  Shqipërisë dhe Bullgarisë.

 

Ky edicion starton nga mbrëmja e se martës ne Tirane e Apoloni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *