Subscribe

Hap dyert, apartamenti ku e qeshura është motivi dhe qëllimi i tyre që bëhen bashkë çdo të shtunë në Kristal Center e çdo të martë në Vizion Plus.

 

Nga mbrëmja e kësaj të marte, trupa e aktorëve rikthehen për të përcjellë në shtëpitë tuaja më shumë gëzim, si gjithnjë në një apartament te mbushur plot me ngjyra e batuta.

 

Si gjithnjë publiku jo vetëm do të shijojë batutat, por si në asnjë skenë tjetër mund t’i bashkohet kastit.

 

Me një lojë aktoriale pa skenarë të përgatitur, gati për të improvizuar çdo të martë, nga apartamenti 2XL do të dëgjoni shumë të qeshura.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *