Subscribe

7 kopshte ne Tirane janë ende ne rikonstruksion, për te përmbyllur rinovimin e ambienteve ku qëndrojnë dhe mësojnë fëmijët e kryeqytetit. Këtë te premte, përfunduan punimet ne kopshtin 16 ne Laprake. Pasi ka pare nga afër kushtet per 120 fëmije, kryetari Erion Veliaj, garantoi se ne shtator te gjithë kopshtet, do te jene me ambiente tereshit te rikonstruktuar. Erion Veliaj garantoi prindërit për cilësinë e punimeve dhe se ajo është e njëjte, pavarësisht vendndodhjes se kopshteve.
Me përfundimin e rikontruksionit te kopshteve dhe shtimit te hapësirave, këtë shtator, nuk do te ketë me fëmijë qe flenë përtokë, ndërsa pritet një menaxhim me i mire i fluksit te fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *