Subscribe

“Pazari i ri” qe  ne fakt është nje nga zonat me te hershme te Tiranës, po i nënshtrohet  rehabilitimit dhe restaurimit. Pas përfundimit te rrjetit te kanalizimeve do te nise  ndërtimi i markates se fruta perimeve, markates se mishit dhe peshkut. Gjate inspektimit te punimeve kryetari i bashkisë Erjon Veliaj  premtoi ndërtimin e tregut te pare model ne kryeqytet. Ne muajin tetor Bashkia e Tiranës  prezantoi projektin e tjetërsimit te pazarit te ri. Përveçse nje pike kyçe  tregtimi, kjo pjese e qendrës se Tiranës  ne oret e pasdites do te jete nje zone pedonale  me aktivitete te ndryshme e po ashtu edhe tërheqëse per vizitoret.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *