Më shumë se një muaj nga sulmet në Bruksel, autoritetet kanë vendosur hapjen e metrosë në Maelbek, ku u shënuan 16 viktima.
Hapja e këtij stacioni që u sulmua nga kamikazët ka ndodhur pas riparimit. Ne metronë që ndodhet shumë pranë zyrave të Komisionit Europian, vërehen masa te rrepta sigurie. Gjatë sulmeve terroriste të 22 marsit në aeroportin dhe metronë e Brukselit u shënuan gjithsej 32 viktima dhe qindra të plagosur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *