Zyrtarisht parlamenti ka rihapur nga fillimi garën per anëtaret e Këshillit te Larte Gjyqësor dhe Këshillit te Larte te Prokurorisë. Ne faqen e parlamentit është publikuar thirrja per te aplikuar për nje vend ne Këshillin e Larte Gjyqësor dhe ate te Prokurorisë nga shoqëria civile. Rihapja e garës behet pasi numri i kandidateve ishte i vogël, e nuk krijonte mundësi përzgjedhjeje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *