Këto ditë është mbajtur eventi i njohur në botë si “Festivali i Kanës”, në të cilin të pranishëm ishin emra të njohur nga e mbarë bota.

 

 

Mes tyre ishte edhe këngëtarja Rihanna, e cila kishte veshur një fustan të bardhë të gjatë, që u krahasua me fustanet e nuseve.

 

 

Njërën nga fotot që kishte bërë për këtë event, Rihanna e bën photoshop dhe i vë fytyrën e mbretëreshës Elizabeth.

 

 

Të njëjtën gjë ajo e kishte bërë edhe më parë, duke i vënë disa fotove të saj, fytyrën e mbretëreshës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.