Dasma mbretërore është ngjarja më e madhe e vitit dhe të gjithë po pyesin se kush ka marrë një ftesë për të shkuar. Rihanna, siç mund të mbani mend, takoi Princin Harry, në vitin 2016 gjatë Komisionit Kombëtar të HIV / AIDS në Barbados.

Në tapetin e kuq një gazetar pyet Rihannën nqs ajo do të jetë pjesë e dasmës dhe përgjigjia e saj ishte kjo:

Rihanna, që nuk ishte në dijeni të dasmës, tha : “Pse mendon se jam e ftuar?”

Gazetar u përgjigj, “” Nuk e di. Ju e keni takuar atë. ”

Përgjigjja e Rihannës për këtë pyetje do të hyjë në histori si një nga rikthimet më të mira të të gjitha kohërave: “Mirë, ti më takove mua tani kjo do te thotë që ti do jesh në dasmën time?!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *