Subscribe

Brenda vitit 2017-të do të zgjidhet përfundimisht problemi i ujërave të ndotura dhe kanalizimeve për më shumë se gjysmën e territorit të bashkisë së Tiranës. Në një inspektim të impiantit të ri që po ndërtohet në Kashar, Ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto, tha se pas përfundimit të kësaj vepre, do të zgjidhet problemi për 350 mijë banorë të kryeqytetit. Ndërsa për Kryetarin e Bashkisë Erion Veliaj, ndërtimi i impiantit do të zhdukë përfundimisht problemin e daljes së lumit të Lanës nga shtrati, i cili solli përmbytje në shumë zona të Tiranës. Financimi për këtë impiant është bërë nga qeveria japoneze, dhe deri tani punimet po ecin me ritmet e parashikuara ne projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *