Subscribe

Riaktivizohet vatra e zjarrit në Kodrën e Mimiasit ne periferi te Beratit.

 

Në vendngjarje forcat e MZSH për vënien nën kontroll të zjarrit.Zjarri i cili nisi një ditë më parë shkrumboi 10 hektare dru frutor fiq, ullinj dhe vreshta.

 

Ndërsa u vu në në kontroll dhe mendohej i fikur, zjarrri është riaktivizuar kete te shtune.

 

I menjehershem ka qene reagimi i MZSH zjarri është vën kontroll por duke lëne pas të shkrumbuar edhe drurë të tjere frutorë.

 

Mësohet se kjo vatër është është shfaqur pranë rrugës kryesore të fshatit Mimias ku mjetet e motorizuara e kane patur më të lehtë të izolojnë zjarrin dhe ta fikin atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.