Në Devoll ka përfunduar procesi i numërimit të votave.

 

Partia fituese është PD, me 7.619 vota.

 

Forcë e dytë është PS, me 7.425 vota dhe më pas vjen LSI me 1.218 vota.

 

Ndërkohë, numërimi në Bashkinë Korçë ka ecur si më poshtë:

 

Bashkia Korçë

 

KZAZ 74(103 QV)

 

14.160 PS

12.035 PD

1.506 LSI

 

KZAZ 73 (56 QV)

PS 6.677

PD 6.228

LSI 959

 

Të dyja KZAZ e Bashkisë Korçë:

 

PS 40.837

PD 18.263

LSI 2.465

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *