Subscribe

100 vite të historisë zgjedhore në SHBA, që nga Presidenti Wilson në vitin 1912, që triumfoi përballë rivalit të tij, demokratit Ruzvelt e deri në procesin e fundit elektoral, ku Barak Obama, njëriu i parë me ngjyrë mori dy mandate, pasi mundit republikanët Mekein dhe Romney. Në prag të zgjedhjes së kreut të ri të Shtëpisë së Bardhë, njihuni me përmbledhjen e rezultateve në një minutë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *