Subscribe

Platforma e bashkëqeverisjes duket se është shndërruar nga ana e qeverise ne “kalin” me te forte te betejës për te luftuar rastet e korrupsionit apo neglizhencës ne te gjithë institucionet shtetërore.

 

Kryeministri Edi Rama edhe këtë jave ka ndare me qytetaret dhe koordinatoret e platformës, shqetësimet e atyre qe kane denoncuar si dhe zgjidhjen qe i është ofruar.

 

Edhe njëherë ai ka bere apel për t’iu drejtuar kësaj platforme.

 

Serish institucioni ne drejtim te te cilit mbërrijnë me shume ankesa, është Zyra e Regjistrimit te Pasurive te paluajtshme, për te cilën kryeministri riperseriti planin për reformimin e këtij institucioni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *