Kanë mjaftuar pak minuta reshje shiu me intensitet të lartë që disa zona në qytetin e Lezhës të përmbyten.

 

Uji ka vërshuar në rrugë duke krijuar vështirësi në lëvizjen e këmbësore dhe automjeteve, ndërsa janë bllokuar dhe hyrjet e disa pallateve pasi niveli ujit ka arritur deri në 30 cm.

 

Në terren ndodhen punonjësit e shërbimeve publike të Bashkisë Lezhë për të normalizuar situatën.

 

Kjo është një situatë e vazhdueshme në lezhë, kur ka reshje të dendura shiu, pasi kanalizimet nëntokësore nuk e përballojnë nivelin e prurjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *