Moti i keq që ka përfshirë vendin ka shkaktuar problematika edhe në qarkun e Elbasanit.

 

Inertet kanë bllokuar disa akse rrugore, ndërsa shqetësuese paraqitet edhe ndërprerja e energjisë elektrike në disa fshatra, si dhe fidri nr.4 në Bashkinë Carrik, i cili shkakton mungesa në Njësinë Administrative Mollas e Pishaj të Bashkisë Gramsh.

 

Probleme në furnizimin me energji elektrike kanë edhe disa fshatra të Lezhës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *