Për shkak të reshjeve të shumta të shiut të rëna gjatë këtyre ditëve, janë krijuar probleme në disa segmente rrugore në fshatrat e Bashkisë së Patosit.

Administratori i njësisë Ruzhdie, Agim Mesutaj tha se rruga ka pësuar shkarje për shkak të reshjeve të dendura të shiut.

“Janë marrë masa të menjëhershme për devijimin e rrugës. Rruga ka shkarje edhe ne pjesë të tjera, por janë marrë masa të menjëhershme me hapjen e akseve dytësore.”

Ky segment rrugor lidh 5 fshatra: Siqecë, Drenie, Ruzhdie, Kasnicë dhe Gjynoqarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *