Subscribe

Reshjet e dendura të shiut që kanë rënë dhe vijojnë të bien në zonën e Leskovikut dhe Përmetit prej ditës së djeshme dhe në vijim ka bërë që prurjet në lumin Vjosa të jenë të mëdha.

 

Për pasojë, në disa pika, ka dhe dalje të lumit nga shtrati. Në këto moment, shirat vijojnë të jenë me intesitet të lartë në zonën e Çarshovës dhe në majën e Pindit.

 

Në zonën e Përmetit, niveli i Vjosës ka arritur 5.3 m, ndërkohë që pika kritike është 5.4m. Kjo situatë mund të sjellë përmbytje në orët në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *