Subscribe

Janari do te jete muaji i reshjeve dhe përmbytjeve. Me e rrezikuar nga moti i keq është zona e Shqipërisë se Mesme dhe pjesa e Ultësirës Perëndimore. Eksperte te klimës dhe mjedisit ne Institutin e Gjeoshkencave, tregojnë për Vizion Plus se dimri do te jete i lagësht dhe me temperatura dy grade me te larta se norma. Reshjet me intensitet te larte te kësaj te mërkure do te vijojnë te enjten. Me kritike parashikohet situata javën e ardhshme. Te hënën e 11 janarit dhe ne vijim, priten rrebeshe shiu dhe përmbytje te tjera edhe me masive. Ndryshe nga dhjetori qe u karakterizua nga thatësira, janari do te kete reshje shiu, por me temperatura aspak normale për stinën e dimrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *