Renis Gjoka u bë baba për herë të parë dhe ne e morëm vesh vetëm kur na dha lajmin e ëmbël të ardhjes në jetë të vajzës.

 

Por tashmë duket se ka ardhur koha që ai ta prezantojë të voglën me fansat e tij.

 

Për herë të parë ka publikuar një foto nga bregdeti me vajzën në prehër dhe përkrah saj ka shkruar “Koha që kalojmë bashkë është më e mira. More vesh ti goce?”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *