Policia, përfshirë edhe forcat RENEA zbarkoi sot në mëngjes në Malësinë e Krujës dhe fshatrat e njësisë administrative Nikël.

Bëhet e ditur se forcat e policisë do të kontrollojnë të gjithë territorin pasi kane marre informacione se ka parcela te mbjella me bime narkotike.

Aksioni do te perqendrohet ne fshatrat Nuaje, Bruz, Bruz  i Madh, Mafsheq, Cudhi Kam dhe Qaf shtamë ku dyshohet se janë 65 parcela me kanabis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *