Çdo orë që kalon e rëndon më shumë gjendjen shëndetësore të naftëtareve që janë futur në grevë urie.

 

Njëra prej tyre u dërgua me ambulancë në spital sepse rezistenca e saj ra. Kjo është dita e dhjetë e grevës së urisë së naftëtareve.

 

Pavarësisht gjendjes së rënduar, ato refuzojnë të dalin nga greva dhe të dialogojnë me kryeministrin Edi Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *