Përkeqësohet gjëndja e kryeministrit të Anglisë Boris Johnson.

Mediat e mëdha angleze BBC dhe “The Sun” konfirmuan lajmet aspak të mira që erdhen mbrëmjen e të hënës nga “S’t Thomas Hospital” të Londrës.

Kreu I qeverisë angleze u diagnostikua me koronavirus 10 ditë më parë.

Vetëm 24 orë më parë ai u shtrua ë spital ndërsa tani ka përfunduar në terapi intensive.

Aktualisht edhe gruaja e tij 31 vjece që është shtatzënë, ndodhet e vetëizoluar pasi edhe ajo është me covid 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *