Subscribe

Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës, Bahri Musabelliu është marrë në pyetje nga prokuroria e Tiranës si person nën hetim.

 

Rektori Musabelliu akuzohet nga prokuroria për “Shpërdorim detyre” dhe “Pastrim Parash”.

 

Mësohet se Musabelliu akuzohet në lidhje me një tender që ka dhënë për murin rrethues nga ku ka përfituar një shumë parash edhe për vete.

 

One thought on “Rektori UBT në prokurorinë e Tiranës, akuzohet për shpërdorim detyre

  1. Kur ske ç’i ben gomarit, i bie samarit i thone kesaj! Profesori eshte njeri i nderuar edhe shume me Konice e Nol se Kryeministri yn. Mjafton te vini te pyesni personat e duhur dhe do e kuptoni se eshte njeri i thjesht dhe i ka dhene arsimit shqiptar gjithcfare ka patur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *