Capitl T është duke arritur suksese të njëpasnjëshme në karrierën e tij muzikore.

 

 

Këngëtari ka lançuar së fundmi këngën “Pse po ma lun lojën”, por e vërteta është që ende vazhdojnë të klikohen hitet e verës së kaluar.

 

 

Ka qenë vetë Capital T, që ka ndarë me fansat në Instagram se cilat janë 4 këngët e tij më të klikuara.

 

 

Në vend të katërt renditej “C est la guerre”, në vend të tretë hiti i verës së kaluar “Pare Pare”, e pasuar nga “Lejla” dhe në vend të parë qendronte bashkëpunimi me Dhurata Dorën, “Bongo”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *