Subscribe

Punimet për rehabilitimin e rrugës në hyrje dhe dalje të qytetit të Pogradecit do të përfundojnë brenda afatit të përcaktuar në kontratë. Kreu i Autoritetit Rrugor Afrim Qendro, tha se ndërhyrja ne ketë segment do te jete e plote.

 

Qendro siguroi se punimet ne rruge nuk do te ndikojnë ne sezonin turistik, megjithatë ai kërkoi mirëkuptimin e qytetareve për problemet qe mund te krijohen gjate një jave.

 

Veç aksit Pogradec-Lin është duke u punuar edhe në anën tjetër të qytetit në drejtim të Korçës. Falë një investimi nga Banka Botërore me vlerë 600 mijë euro, do të rehabilitohen rreth 2 km rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *