Subscribe

Nisma e qeverisë për moratoriumin 10-vjeçar kundër shfrytëzimit të lëndëve drusore vlerësohet si një domosdoshmëri për të rigjallëruar pyjet në vend. Zëvendëskryeministri Niko Peleshi dhe Ministri i Mjedisit Lefter Koka, kanë inspektuar një aksion për rehabilitimin e zonave të degraduara në Mirditë. Nisma e qeverisë parashikon sanksione të forta për ata që do të t’a shkelin moratoriumin. Ndërkohë parashikohet decentralizimi i kompetencës dhe përgjegjësisë edhe tek pushteti vendor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *