Subscribe

OSBE është e gatshme te ofroje ekspertizën ndërkombëtare per reformën zgjedhore ne Shqipëri. Numri dy i prezencës se OSBE-se Robert Willton, apeloi per një proces gjithëpërfshirës, duke u shprehur qarte se një ligj vetëm ne letër, do te ishte tërësisht i pavlere. Thuajse te njëjtin qëndrim ka mbajtur zëvendës ambasadori Robert Willton edhe per reformën ne drejtësi. Ai ka vlerësuar ecurinë e deritanishme dhe punën e bere nga ekspertet, por ka theksuar se pritet akoma me shume nga aktoret politike. Këto deklarata, zv/ambasadori i OSBE, i ka bërë gjate vizitës ne Gjirokastër, me rastin e 80-vjetorit te lindjes së shkrimtarit te madh Ismail Kadare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *