Subscribe

Ne dy vitet e fundit nuk janë te pakta rastet kur demokratja Majlinda Bregu ka dale nga rreshti e ka folur ndryshe nga linja zyrtare e partisë. Por ky nuk është rasti i reformës ne drejtësi, ku Bregu mendon si Lulzim Basha dhe thekson se reformën duhet ta bëjnë politikanet e jo ekspertet. Por per një çështje Bregu gjykon ndryshe, dhe kjo është deklarata e presidentit Bujar Nishani per nje tryeze politike per reformën ne drejtësi.
E ndërsa te gjithë palet falenderojne ambasadoret per rolin ne reformën ne drejtësi per Majlinda Bregun ata duhet te jene shoqërues te procesit, e reforma duhet te behet nga faktorët e brendshëm. Si njeriu qe per 7 vjet ka drejtuar Ministrinë e Integrimit, Bregu duke iu referuar edhe eksperiencës se vendeve te tjera thekson se ceshtja me e rëndësishme eshte zbatimi i kësaj reforme, sepse ligjet janë te destinuara te ndryshojnë per shkak te kërkesave qe vijne nga procesi i anëtarësimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *