Subscribe

Zv/kryeministri Niko Peleshi është optimist per reformën ne drejtësi dhe shpreh bindjen se ajo do te miratohet ne 21 korrik. Numri dy i qeverise, beri te qarte se opozita, nuk do ta pengoje dot votimin e draftit ne Parlament. Por nëse dështon miratimi ne Parlament, zëvendëskryeministri thotë se i hapet rruga Referendumit, duke iu bashkuar kështu idesë se ish-kryeministrit Pandeli Majko. Këto deklarata, Peleshi i ka bërë gjatë një vizite në qytetin juglindor te Korçës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *