Ish kryeministri Sali Berisha ka bërë një njoftim për mbajtjen e referendumit për shkarkimin e kreut të PD, Lulzim Basha.

 

Berisha njofton se referendumi do të zhvillohet në datën 18 dhjetor, dhe do të mund të votohet nga ora 8:00 deri në orën 17:00. Ndërkohë ai thekson se vendndodhjet e qendrave të votimit, do bëhen të ditura sipas degëve gjatë ditëve ne vijim.

 

“Të dashur miq, vendndodhjet e qendrave të votimit, ku do zhvillohet referendumi do bëhen të ditura sipas degëve gjatë ditëve ne vijim”, shkruan Berisha.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.