Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar thotë se Nuredin Dumani nuk ka marrë statusin e bashkëpunëtorit të drejtësisë, ndryshe nga sa u raportua sot në disa media.

 

Në reagimin e SPAK thuhet  se Dumani ka statusin procedurial të të pandehurit kundër çëshjtes penale që ndodhet për gjykim në Gjykatën e Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Kirmin e Organizuar, ku po gjykohet së bashku me të pandehurit Talo Çela, Enver Diva, Besmir Xhixha, Klevis Alla, Altin Ndoci dhe të tjerë.

 

SPAK thotë se Dumai është ende nën hetim për atentatin ndaj tij në datën 29 mars në Papër të Elbasanit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *