Konferenca e donatoreve nuk ka kaluar pa reagime nga Partia Demokratike dhe te larguarit nga puna ne bashki. Ish-nënkryetari i bashkisë Eno Bozdo, ne nje deklarate shprehet se donatoret e huaj dhanë vlerësime per projektet e Bashes. Ndërsa Veliaj, sipas Bozdos, prezantoi projektet e gjetura ne bashki. Me herët, jashtë ambienteve ku zhvillohej konferenca, te larguarit nga administrata e bashkisë, kane kërkuar te hyjnë ne aktivitet, për t’i bere prezent edhe te huajve shqetësimin per heqjen nga puna. Por ata janë ndalur nga policia dhe me pas janë shpërndare qetësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *