Subscribe

Ka filluar mblidhja e Konferences së Kryetarëve për të vendosur për seancën e dytë të posaçme për zgjedhjen e Presidentit të ri të Republikës.

 

Dje u zhvillua raundi i parë, i cili u dogj sepse nuk kishte asnjë kandidaturë për Presidentin e Republikës.

 

Sot konferenca e Kryetarëve do të vendosë kur do të mbahet raundi i dytë. Sipas parashikimeve ligjore, raundi i dytë mbahet jo më shumë se 7 ditë nga raundi i parë dhe data e fundit është e hëna e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.