Mali i Zi rikthen sërish gjendjen e epidemisë së Covid-19.

Ky vendim vjen pas shtimit ta rasteve të infektimeve në vend.

Aktualisht janë shënuar 2381 raste dhe 35 viktima.

Po ashtu me vendim të qeverisë, është bërë e detyrueshme mbajtja e maskës në ambientet publike, ku përjashtim bëjnë parqet dhe plazhet, por që gjithsesi duhet ruajtur distanca.

Aktualisht në vend janë 1500 raste aktive në vend.

Vendimi për rikthimin e epidemisë vjen pak më shumë se një muaj, pasi më 2 qershor, qeveria malazeze i dha fund gjendjes së jashtëzakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *