Në 24 orët e fundit, Gjermania njohu një rënie të rasteve të reja me koronavirus.

Sipas Institutit Robert Koch, në orët e fundit janë regjistruar 625 të infektuar të rinj.

Kjo është një rënie nëse e krahasojmë me disa ditë më parë kur u raportuan mbi 1.400 infeksione ditore.

Deri tani, vendi ka gjithsej 223.453 raste dhe 9.231 vdekje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *