Pas publikimit te raporit te ODIHR mbi zgjedhjet e 25 prillit, ka reaguar Ambassada Amerikane.

 

Permes nje deklarate per shtyp,  Ambasada u shpreh se ka mbajtur shenim Raportin Përfundimtar të ODIHR mbi zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

 

 “Nxisim të gjitha institucionet përkatëse që të shqyrtojnë raportin përfundimtar dhe rekomandimet e tij për të përmirësuar më tej zgjedhjet në Shqipëri.” – mbyllet deklarata e Ambasasdes Amerikane ne Tirane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *