Një lajm pozitiv e ka cilësuar ministri i Financave Arben Ahmetaj raportin e fundit te kompanisë se vlerësimit “Standard and poors”. Sipas ministrit, te dhënat e këtij raporti konfirmojnë atë qe me herët ka thëne qeveria shqiptare. Ne nje status ne rrjetin social facebook, Ahmetaj shkruan se kompania ka konstatuar qendrueshmerine ekonomike, konsolidimin fiskal, si dhe ka vlerësuar ecurinë e deritanishme te reformave. Këto vlershme – shkruan ministri, janë lajme te mira, pavarësisht dëshirave te zymta qe kane disa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *