Kryeministri Edi Rama ndodhet në Turqi, ku do të zhvillojë një vizitë dyditore.

 

Shefi i qeverisë ndau në “Facebook” informacionin se do të takohet me investitorë në fushën e teknologjisë, turizmit, farmaceutikës, energjisë dhe transportit.

 

“📍Ankara – Vizitë dyditore për ecurinë e projekteve të bashkëpunimit dypalësh mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale, turizëm, farmaceutikë, energji, transport🇦🇱🤝🇹🇷”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *