Subscribe

I sapo kthyer nga Shtetet e Bashkuara te Amerikës kryeministri Edi Rama ka mbërritur ne zonat e përmbytura per te pare nga afër situatën. Fillimisht shefi i qeverise është ndalur ne Sukth, aty ku demet kane qene te konsiderueshme. Rama garantoi banoret se te gjitha strukturat e shtetit janë ne gatishmërinë maksimale per t’u ardhur ne ndihme. Kryeministri u ndal edhe në Shijak, aty ku shtëpitë janë ende nën pushtetin e ujit në zonën e njohur si ish liqeni. Gjate bashkëbisedimit me banoret e prekur nga përmbytjet,  shefi i qeverise nënvizoi rëndësinë e sigurimit te pronave dhe bizneseve te tyre për te qene te mbrojtur nga fatkeqësitë e natyrës.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *