Kryeministri Edi Rama vijon takimet ne Uashington me përfaqësues te kongresit amerikan. Ditën e nesërme ai do te takohet me presidentin amerikan Barak Obama. Gjate qëndrimit te tij ne SHBA, Rama pati nje takim me komunitetin shqiptar ne New York dhe njoftoi se në nëntor të këtij viti në Tiranë, do të mbahet samiti i parë i Diasporës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *