Kryeministri Edi Rama ka uruar sot Shën Gjergjin me një imazh fantastik të Sheshit ”Nënë Tereza” i shtruar me këtë qilim me motive tradicionale nga fshati Shëngjergj i Tiranës.

 

“Mirëmëngjes dhe ju uroj gëzuar Shën Gjergjin me këtë imazh fantastik të Sheshit ”Nënë Tereza” i shtruar me këtë qilim me motive tradicionale nga fshati Shëngjergj i Tiranës, si pjesë e performancave artistike të Bienales së Artistëve të Rinj të Mesdheut Mediterranea18”, shkruan Kryeministri Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *